sobota, 16 marca 2019

What to do with avocado stones?

O wartościach odżywczych awokado powiedziano już wiele. Nie tylko sam owoc ale i jego pestka zawiera cenne składniki i nie należy jej wyrzucać. Nie wolno jednak przesadzać z ilością spożywanych sproszkowanych pestek, ponieważ ich właściwości nie zostały jeszcze do końca zbadane.

https://www.youtube.com/watch?v=30HNVhQeGTg


W jakiej formie zjadać pestki awokado?
Oto kilka rad ;
Because avocado pits are hard, they have to be softened first.
1) Dehydrate them by placing them in a 250F degree oven for about two hours.
2) Remove the skin and place them in a high-powdered blender or food processor until the seeds are pulverized.
3) Add the powder to shakes, smoothies, teas and other products.
4) Avocado seeds are quite bitter so it's best to add something sweet to balance it out. 
It is important to remember that no studies have confirmed the safeness of avocado seeds, so it is best to consume them in limited quantities.  Read more: https://www.dailymail.co.uk/health/article-6809317/Why-blend-avocado-stone-Study-finds-does-wonders-reducing-inflammation.html
Jeśli nie mamy ochoty na jedzenie pestki, możemy z niej wyhodować roślinę. 
Możemy też zamienić pestkę w ozdobę .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz